Over Ons

Wie zijn wij?

Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is. We zijn hierbij niet gebonden aan een bank of verzekeraar.

 

Een gedegen advies vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen u garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Wij houden voortdurend onze kennis actueel.

 

Persoonlijk contact, kennis van uw situatie en klantgerichtheid vormen de basis van onze activiteiten.

Wat doen wij?

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten. Dit begint op het moment dat u tijdens het kennismakingsgesprek aangeeft dat u van onze diensten gebruik wilt maken. Wij onderzoeken dan welke financiële instelling voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft en regelen de aanvraag van een verzekering, een hypotheek of een ander financieel product.

 

Maar daarmee houdt het niet op, want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan behartigen wij uw belangen. Onze dienstverlening laat zich samenvatten met de volgende punten:

  •  Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen
  • Wij zorgen voor u bij schade voor een vlotte en adequate schadeafwikkeling
  • Wij houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen
  • Wij nemen de tijd om u goed te kunnen adviseren
  • Wij geven u persoonlijk aandacht. Bij ons bent u nog een klant en geen nummer

 

U ziet het. Bij ons bent u op het juiste adres voor al uw verzekeringen en financiële zaken.

Totaal team Armada (Large)