Hypotheek advies

Hypotheekadvies - Armada

Hypotheek Advies

Bij het kopen van een woning komt veel kijken. In de meeste gevallen moet een hypotheek worden afgesloten en daarbij rijzen tal van vragen. Zeker als het een eerste woning betreft kunt u financieel advies goed gebruiken, immers het is allemaal nieuw voor u. Armada Hypotheken in Zoetermeer helpt u graag met professioneel advies op het gebied van hypotheken en andere financiële zaken. Ons kantoor is gevestigd in Zoetermeer en wij bedienen een grote regio in en om Zoetermeer. Een hypotheek adviseur met kennis van zaken nodig? Ga naar Armada in Zoetermeer.

 

Starter?

Bent u van plan voor het eerst een woning te kopen en wilt u daarbij hulp inschakelen? Geen probleem, Armada helpt u stapsgewijs van A tot Z en ontlast alle zorgen voor het kopen van een huis. Wij zullen u o.a. helpen bij het berekenen van uw maximale hypotheek, het uitzoeken van de meest voordelige geldverstrekker, advies over verzekeringen enzovoorts. Benieuwd wat wij voor u als starter kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een adviesgesprek. Dit 1e gesprek is altijd voor onze rekening en kost u niets.

 

Vragen over uw hypotheek

 

Vragen over een hypotheek kunnen spelen op verschillende momenten:

 

 

Op alle financiële gebieden kan Armada u objectief en met kennis van zaken uitgebreid informeren en adviseren. Indien de einddatum van de rentevaste periode naderbij komt, is het verstandig te gaan nadenken over het oversluiten van uw hypotheek. Welke rentevaste periode kiest u hierna, welke aanbieder kiest u of wellicht is rentemiddeling iets voor u. Ons hypotheekadvies is zeer compleet en objectief. Wij zijn niet gebonden aan enige bank.
Een tweede hypotheek kan nodig zijn voor een verbouwing in verband met gezinsuitbreiding, aanpassingen in verband met ziekte of om andere redenen. De hypotheek adviseur van Armada adviseert u graag over de mogelijkheden van een tweede hypotheek en andere financiële aspecten daarvan.

Actuele rentestanden

Benieuwd hoe de rentestanden ervoor staan van diverse geldverstrekkers? Bekijk hier het actuele renteoverzicht.

ACTUEEL RENTEOVERZICHT

Hypotheek en echtscheiding

Indien u en u partner hebben besloten te gaan scheiden komt er veel op u af. Vragen als:

 

  • Kan de huidige hypotheek blijven bestaan?
  • Is een extra lening nodig om de vertrekkende partner uit te kopen?
  • Is er invloed op de hypotheek in verband met alimentatie?
  • Kan er worden overgestapt naar een andere geldverstrekker?
  • Moeten er aanvullende verzekeringen worden geregeld?

 

Om grote problemen te voorkomen moet de hypotheek van de gezamenlijke woning goed worden geregeld en een hypotheek adviseur van Armada helpt u daar graag bij. Wij werken vanuit een persoonlijke sfeer en beantwoorden uw vragen compleet en professioneel. Een echtscheiding is een zware periode en naast alle juridische rompslomp moet er ook op financieel gebied veel worden geregeld.

 

Andere diensten van Armada

Naast het uitgebreide en deskundige advies van onze hypotheek adviseur kunt u bij Armada terecht voor alle andere vragen op financieel gebied. Advies over leningen, pensioen, betalen, sparen en verzekeren. Wij zijn niet gebonden aan een bepaalde bank of verzekeraar zodat u zeker kunt zijn van objectief advies. Neem gerust contact op met Armada als u een gesprek wilt met een hypotheek adviseur of advies wilt over andere financiële zaken.

Waarom kiezen voor Armada?

Minimaal 25 geld verstrekkers

Alle adviseurs hebben 10+ jaar ervaring

1e gesprek = voor onze rekening

Incl. Taxatie + Bouwkundig Rapport

Wij ontlasten alle zorgen!

Afspraak maken?

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenste tijd
OchtendMiddag

Bel met één van onze specialisten:
079 – 33 15 001