Hypotheek Advies Zoetermeer

Hypotheekadvies - Armada

Hypotheek Advies Zoetermeer

Een hypotheek adviseur in Zoetermeer kiezen

 

Een hypotheek afsluiten, een hypotheek oversluiten, de hypotheek bij echtscheiding, een tweede hypotheek? Dit zijn allemaal momenten dat bij de meeste mensen veel vragen ontstaan op het gebied van rentevaste periodes, soorten hypotheken, welke bank en onder welke voorwaarden. Soms ziet u door de bomen het bos niet meer en kunt u professioneel advies van een hypotheek adviseur goed gebruiken. Woont u in Zoetermeer of omgeving dan kunt u het beste kiezen voor Armada, dé financieel specialist van Zoetermeer. Onze Hypotheek Adviseur helpt u graag bij het nemen van beslissingen. Wij werken graag op een persoonlijke basis en bij ons bent u beslist geen nummer. Neem contact met ons op als u meer informatie wilt of maak direct een afspraak met de hypotheek adviseur.

 

Starter?

 

Bent u van plan voor het eerst een woning te kopen en wilt u daarbij hulp inschakelen? Geen probleem, Armada helpt u stapsgewijs van A tot Z en ontlast alle zorgen voor het kopen van een huis. Wij zullen u o.a. helpen bij het berekenen van uw maximale hypotheek, het uitzoeken van de meest voordelige geldverstrekker, advies over verzekeringen enzovoorts. Benieuwd wat wij voor u als starter kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een adviesgesprek. Dit 1e gesprek is altijd voor onze rekening en kost u niets.

 

U en de hypotheek

 

Allerlei gebeurtenissen kunnen ertoe leiden dat u behoefte heeft aan een andere, een nieuwe of een tweede hypotheek. Een hypotheek adviseur kan u helpen bij het maken van de beste keuzes op financieel gebied. Armada is niet gebonden aan bepaalde banken of verzekeraars zodat u zeker bent van een objectief advies. Wijzigingen in de hypotheek zijn onder meer nodig indien:

 

 

In alle gevallen kan Armada u van gepast financieel en hypotheek advies voorzien. Indien de rentevaste periode verstrijkt zult u opnieuw een hypotheek willen afsluiten. Voor welke aanbieder kiest u en tegen welke rentevaste periode? Bij trouwen en samenwonen is het goed uitgebreid naar alle mogelijkheden te kijken wat het eigen huis betreft. Ook bij scheiding is advies van een hypotheek adviseur raadzaam omdat soms een extra lening nodig is om de vertrekkende partij uit te kopen of er extra verzekeringen nodig zijn om de aflossing van de hypotheek veilig te stellen.

Actuele rentestanden

Benieuwd hoe de rentestanden ervoor staan van diverse geldverstrekkers? Bekijk hier het actuele renteoverzicht.

ACTUEEL RENTEOVERZICHT

Financieel advies in Zoetermeer

Armada in Zoetermeer kan u naast hypotheek advies voorzien van adviezen op andere financiële gebieden: pensioen, sparen, lenen of over uw levensverzekering bijvoorbeeld. Wilt u meer weten bel ons dan gerust op of maak een afspraak bij ons op kantoor in Zoetermeer met de hypotheek adviseur. Wij zijn u graag van dienst en hanteren een persoonlijke benadering waarin wij uw wensen centraal stellen. Ook voor starters op de woningmarkt staan wij klaar met uitgebreid en passend advies.

Waarom kiezen voor Armada?

Minimaal 25 geld verstrekkers

Alle adviseurs hebben 10+ jaar ervaring

1e gesprek = voor onze rekening

Incl. Taxatie + Bouwkundig Rapport

Wij ontlasten alle zorgen!

Afspraak maken?

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenste tijd
OchtendMiddag

Bel met één van onze specialisten:
079 – 33 15 001