Financieel Advies

Financieel Advies

Bent u op zoek naar goed advies inzake uw financiën door een financieel adviseur? Wilt u meer weten over een hypotheek, een tweede hypotheek, een persoonlijke lening of over verzekeringen? Bij Armada in Zoetermeer kunt u terecht voor financieel advies, hulp bij het afsluiten van een hypotheek en andere financiële zaken. Wij zijn gevestigd in Zoetermeer en bedienen een wijde regio. Bij Armada staat de klant voorop, wij nemen de tijd voor u en verdiepen ons in uw persoonlijke situatie. Bel gerust eens voor meer informatie of maak aan afspraak met een van onze financieel adviseurs voor een oriënterend kennismakingsgesprek.

 

De diensten van Armada

 

  • De financieel adviseur van Armada geeft u graag financieel advies over:
  • Pensioenverzekeringen
  • Schadeverzekeringen
  • Levensverzekeringen
  • Hypothecair krediet
  • Consumptief krediet
  • Spaarrekeningen
  • Elektronisch geld
  • Betaalrekeningen

 

Armada beschikt over alle benodigde vergunningen, kennis en ervaring om u optimaal te adviseren en financieel advies te verstrekken.

 

Wanneer heeft u financieel advies nodig?

 

U kunt op verschillende momenten behoefte hebben aan financieel advies door een professionele adviseur. U gaat samenwonen of juist scheiden. Wat gebeurt er met de hypotheek, hoe regelen we de pensioenverzekeringen en andere vragen kunnen het gevolg zijn van uw persoonlijke situatie. Een ander voorbeeld is de aanschaf van een vakantiewoning, een boot of het plannen van een grote reis. Welke verzekeringen heeft u nodig tijdens een wereldreis, hoe regelt u een tweede hypotheek en welke aanbieder kiest u? Armada is niet gebonden aan een bepaalde bank of verzekeraar en daarom kunnen wij u van optimaal en objectief financieel advies voorzien.

 

Lenen, betalen, sparen

 

De financieel adviseur van Armada kan u adviseren over de beste opties voor u persoonlijk als het gaat om financiële zaken. Welke uitgaven wilt u doen, hoe financiert u uw uitgaven. Spaart u voor die ene grote aankoop of is het beter te lenen nu de rente zo laag staat. Wat is verstandiger in uw situatie, een persoonlijke lening, een tweede hypotheek? Armada staat u graag bij met financieel advies op deze en andere terreinen. Wij beschikken over alle benodigde kennis en ervaring en zijn voortdurend op de hoogte van de geldende regels, rentestanden en andere belangrijke informatie op het gebied van financiën. Ook voor starters op de woningmarkt willen wij graag iets betekenen. Laat u adviseren door Armada als u overweegt uw eerste woning te kopen en een eerste hypotheek wilt afsluiten. Ons advies kan u veel geld en zorgen besparen. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over onze werkwijze of om direct een afspraak te maken voor professioneel financieel advies.

Bel met één van onze specialisten:
079 – 33 15 001
Of laat hier uw nummer achter.

Uw naam *

Uw telefoonnummer *