Financieel advies in Zoetermeer

Financieel Advies Zoetermeer

Bent u op zoek naar goed financieel advies in Zoetermeer ga dan naar Armada. Armada is hét kantoor voor financieel advies op tal van gebieden:

 

  • Pensioenverzekeringen
  • Schadeverzekeringen
  • Levensverzekeringen
  • Hypothecair krediet
  • Consumptief krediet
  • Spaarrekeningen
  • Elektronisch geld
  • Betaalrekeningen

 

Heeft u behoefte aan de kennis en ervaring van een financieel adviseur in Zoetermeer dan bent u bij Armada aan het goede adres. Of u nou vragen heeft over lenen, hypotheken, betalen of sparen, wij helpen u graag en verdiepen ons in uw persoonlijke situatie. Belangrijk is daarbij dat wij niet gebonden zijn aan enige bank of verzekeraar, zodat wij u objectief kunnen adviseren. Bel ons gerust eens voor meer informatie of maak aan afspraak voor een oriënterend kennismakingsgesprek. Wij zijn gevestigd in Zoetermeer en bedienen een wijde regio.

 

Trouwen, scheiden of huis kopen

 

Op verschillende momenten in het leven kan behoefte bestaan aan professioneel financieel advies door een professionele adviseur. U gaat trouwen of samenwonen en wilt advies over bijvoorbeeld de eigen woning en de hypotheek. Indien u gaat scheiden dan kan de hypotheek van de gezamenlijke woning een struikelblok vormen. Armada helpt u bij het nemen van de juiste beslissingen. Onze werkwijze is persoonlijk en vol aandacht, bij ons bent u geen nummer.

 

Sparen en lenen

 

Wat is verstandiger? Een persoonlijke lening, een tweede hypotheek op uw woning in Zoetermeer of toch maar sparen voor die grote aankoop zoals een boot of voor een verbouwing? De financieel adviseur van Armada helpt u bij het nemen van dit soort beslissingen en kan u uitgebreid informeren over alle mogelijkheden, de voor- en nadelen van een tweede hypotheek of persoonlijke lening. Als u kiest voor Armada dan weet u zeker dat u alle benodigde informatie krijgt, objectief en deskundig.

 

Hypotheek advies

 

Armada is gespecialiseerd in het verstrekken van adviezen op het gebied van hypotheken. Een tweede hypotheek voor uw verbouwing, het oversluiten van de hypotheek maar ook voor starters staan wij graag klaar met professioneel advies. Juist bij het afsluiten van een eerste hypotheek rijzen veel vragen: kiest u voor een lineair of annuïteitenhypotheek? Hoe lang moet ik de rente vastzetten en moet ik nog aanvullende verzekeringen afsluiten in verband met arbeidsongeschiktheid? Wilt u financieel advies in Zoetermeer, kies dan voor persoonlijk en deskundig advies door een adviseur van Armada. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Bel met één van onze specialisten:
079 – 33 15 001
Of laat hier uw nummer achter.

Uw naam *

Uw telefoonnummer *